Turforslag

Endags og flerdagsture til foreninger, grupper, firmaer og private i ind- og udland.

Hos os vil vi gerne være behjælpelige med at arrangere din/jeres næste bustur, og vi har stor erfaring inden for området.

Vi tilbyder for eksempel:

Hjælp med at sætte turen sammen.

Kørsel i moderne turistbus.

Rejseleder på turen.

Morgenkaffe og rundstykker.

I er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os hvis du/i har spørgsmål.

Her under er der nogle turforslag som vi selv har kreeret, som måske kan skabe noget inspiration til jeres næste bustur.

Skriv til os

Vi sidder altid klar til hjælpe, så skriv til os hvis i har brug for en transport eller har spørgsmål
  Efter opsamlingen kører vi mod Horsens, hvor vi skal på rundvisning i Statsfængslet. Det åbnede for de første fanger i 1853 og lukkede i 2006. På vores rundvisning vil vi få fortalt mange spændende historier om fængslet, fangerne og genstandene, som vi ser undervejs. Efter Rundvisningen får vi noget tid på egen hånd.

  Derefter kører vi til Cafe Alrø, hvor vi skal spise den berømte tartelet på 300 gram. På Café Alrø får vi samtidig et foredrag om stedet som rummer nogle spændende fortællinger.

  På hjemvejen drejer vi ind forbi Den Genfundne Bro hvor der bliver serveret eftermiddagskaffe, inden vi kører mod vores hjembyer.

   

  Efter opsamlingen kører vi mod Hanstholm bunkermuserum hvor vi skal se 2. Verdenskrig i den stærkeste tyske fæstning i Danmark.

  Museets enorme bunker var hjem for 90 tyske soldater, men rummede også en af de enorme 38 cm-kanoner. Flere af bunkerens rum er ført tilbage til deres oprindelige udseende, så man kan fornemme, hvordan soldaterne levede.

  Her vil vi få en guidet rundvisning som vil fortælle om livet i og omkring livet i bunkeren. Hvor vi derefter får 1 time på egen hånd inden vi kører vi til Vesløs kro og får en 2-retters menu bestående af gammel dansk mad. Til sidst kører vi til Thorup stand hvor der bliver serveret eftermiddagskaffe, og mulighed for at se kystudstillingen inden vi kører mod vores hjembyer.

  Turen går til Flensborg Julemarked hvor vi på vejen derned får kaffe og rundstykker og en strække ben pause.

  I Flensborg er der kunsthåndværk og kulinariske lækkerier så langt øjet rækker i de festligt pyntede hytter og boder, der strækker sig hele vejen fra Südermarkt til Nordermarkt, her vil der være 2.5 time hvor der vil være rig lejlighed til at gøre nogle juleindkøb og evt. en frokost.

  Herefter kører vi mod Fleggaard i Harrislee hvor vi får 2 timer til at handle.

  Efter det kører vi mod Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld for at få aftensmad som består af Flæskesteg med tilbehør. derefter kører vi mod vores hjembyer.

  Efter opsamling kører vi mod Blokhus, hvor vi på vejen får kaffe og rundstykker, inden vi holder vores første stop ved Etly Klarborgs butik i Hune. Her kan man opleve de berømte Klarborg nisser i den idylliske butik. Blokhus lys som ligger lige i nærheden er også et besøg værd. Her bliver der sat god tid af til at gøre nogle juleindkøb. Herefter kører vi til Hotel Søparken, hvor vi skal nyde en 2-retters julemenu bestående af flæskesteg og risalamande, inden vi kører til Skulpturparken i Blokhus. Her skal vi opleve magien og den enorme sandskulpturpark pyntet med mere end en million lys og dekorationer, hvor der samtidig vil være et stort julemarked. Herefter kører vi mod vores hjembyer sidst på eftermiddagen.