Oplev Danmark med turistkørsel fra Hobro-Døstrup Turist

Hobro – Døstrup Turist er din pålidelige partner til turistkørsel over hele Danmark. Beliggende i Døstrup i Himmerland, nær Hobro, har vi siden 1936 tilbudt fremragende busrejser og turistkørsel til vores kunder. Vi prioriterer komfort, pålidelighed og exceptionel kundeservice meget højt, og dét gør os til det foretrukne valg blandt turister og rejsende, der vælger turistkørsel. 

Vi specialiserer os i at arrangere komplette ture for grupper, foreninger og klubber. Vi planlægger gerne hele turen fra start til slut, inkl. hotel, mad, guidede ture osv., så vores kunder kan nyde en bekymringsfri rejseoplevelse.

Vi tilbyder fleksibel afhentning, hvad enten du befinder dig i Hadsund, Hobro, Løgstør eller et andet sted i landet – så sørger vi for, at du kommer med på rejsen. 

Turistkørsel på højeste niveau

Vores dybdegående kendskab til Danmarks vejnet gør os til det perfekte valg for at sikre en glidende og behagelig rejseoplevelse. Uanset hvor din destination er i landet eller udlandet, sikrer vores turistbus, at din rejse bliver både komfortabel og overkommelig. Vi specialiserer os i buskørsel, der bringer dig sikkert og effektivt fra A til B, og med vores billige busrejser får du altid mest muligt for pengene.

Sikkerhed og fremragende service er det, der kendetegner en busrejse med os. Vi anvender kun kvalificerede og veluddannede chauffører til alle vores transportopgaver. Vores mål er, at vores kunder og gæster oplever den højeste komfort og velvære under alle former for buskørsel og turistkørsel – både for private og erhvervskunder. 

Se vores turkatalog

Turistkørsel til udlandet

Hos Hobro – Døstrup Turist tilbyder vi også turistkørsel til udlandet. Foruden vores populære ruter i Danmark, tilbyder vi også eventyrlige rejser til steder som Tyskland og Polen samt andre spændende destinationer i Europa. 

Med Hobro – Døstrup Turist får du en enestående mulighed for at udforske og opleve en mangfoldighed af kulturer og landskaber. Vores velplanlagte busrejser og turistkørsel fører dig gennem Danmarks smukke natur og videre ud i Europa, hvor hvert stop byder på nye indtryk og historier. Uanset om du ønsker at dykke ned i historiske bykerner, nyde idylliske landskaber eller udforske livlige metropoler, sørger vi for, at din rejse bliver både indholdsrig og behagelig. 

Komfort på rejsen med vores turistbusser

Vores turistbusser er designet til din bekvemmelighed og er udstyret med toilet, klimaanlæg, armlæn og fodstøtter samt et stort bagagerum, så du også har mulighed for at medbringe nødvendige hjælpemidler som rollatorer og andet. Uanset om du planlægger en kort udflugt eller en længere rejse, er vores turistbus det perfekte valg til en afslappende og behagelig turistkørsel. 

Få et uforpligtende tilbud på turistkørsel

Drømmer du om at komme ud og opleve Danmark? Eller lyder en busrejse til udlandet mere som noget for dig? Uanset hvad, så er vores team klar til at skræddersy en rejse, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Du kan også vælge én eller flere af vores ture fra vores turkatalog

Ring til os på 98 55 71 38 eller skriv til os på kontakt@doestrupturist.dk

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. 

Vi ser frem til at arrangere din næste busrejse!

Kontakt os